top of page

 

CASA EL RASO

ROUTE EN LIGGING

Casa El Raso ligt in de regio van Alicante op 30min van de luchthaven van Alicante maar ook de luchthaven van Murcia is niet zo veraf.

Vanuit de richting van Barcelona rijdt U richting Valencia, daarna richting Valencia en vervolgens richting Guardamar del Segura en Torrevieja.

Net na Guardamar neemt U de afslag Los Montesinos en na minder dan 3km bent U in de Urbanizacion El Raso.

Casa El Raso ligt in de luxe-residentie Oasis Beach XII dat grenst aan het zoutmeer van La Mata.

Stranden vindt U op minder dan 3km. Centra in de buurt zijn o.a. Guardamar del Segura (kleinere stad op 8 minuten) en Torrevieja (grote stad op 15 minuten).

Grotere steden zoals Murcia (50min) en Alicante (30min) zijn makkelijk bereikbaar per auto.

langsheen de kust vind je tal van mooie stranden zoals o.a. El Capitan, Playa Flamenca, Cabo Roig enz.  En voor zij die iets rustiger en meer in de natuur willen zitten zijn er de prachtige stranden (met groot natuurgebied met duinen en pijnbomen achter het strand) tussen Guardamar en La Marina (geen bebouwing en kilometerlang fijn zandstrand.

er zijn diverse shoppingcentra zoals o.a. het redelijk grote Habanas (Torrevieja) en het grootste shoppingcenter (met kinderanimatie) van de Costa Blanca in La Zenia (La Zenia Boulevard).

restaurants vind je op wandelafstand van Casa El Raso alsook bars waar je kan ontbijten of iets drinken. Voorts zijn er alle voorzieningen zoals apotheek, supermarkt enz.

bij aankomst zal je in Casa El Raso naast de huisregels ook nog wat toeristische info vinden i.v.m. restaurants, bezienswaardigheden, fietsverhuur en andere activiteiten (quads, adventure parken, ...) en een lijst met telefoonnummers ingeval van nood, enz.

bottom of page